“День музики Мирослава Скорика” в Івано-Франківську

03 жовтня

18:30, Четвер

Івано-Франківська філармонія

Івано-Франківськ

150 - 400

Купити квиток

Мирослав СКОРИК- легенда української культури, музика якого сповнена глибокого відчуття краси.

Програма цього концерту буде незабутньою, адже готує її команда Національної концертної агенції “UKR Artists” – головного організатора масштабних подій української класичної музики в нашій державі.

З перших нот у затишній залі філармонії ви поринете у світ музики з епохальної кінострічки «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова.

Далі на декілька хвилин ви опинитися у стародавньому Львові часів Речі Посполитої, адже звучатимуть «Три фантазії з Львівської табулатури XVI століття» – квінтесенція мистецтва середньовіччя.

Також у програмі – твір із золотого репертуару всіх скрипалів України – “Карпатська рапсодія”, яка магічно перенесе вас до українських гір і твір-феєрія “Диптих”, який сьогодні можна почути на кращих сценах світу.

І, безумовно, безсмертна «Мелодія ля-мінор» Мирослава Скорика в одній з перших авторских версій – для скрипки з оркестром. Саме ця «Мелодія» сьогодні є духовним символом України, що об’єднує українців в усьому світі.

Концертну програму виконують музиканти найвідомішого оркестру Івано-Франківська – «Harmonia Nobile».

Разом зі скрипалем-віртуозом Назарієм Пилатюком вони влаштують музичне свято, сповнене музичною магією та відчуттям національної гордості.

Більше